2011. szeptember 8., csütörtök

Nem sírni kell, hanem csinálni?


Hát ige, amíg a többség - magamat is beleértve - nap mint nap szenved a gazdasági, erkölcsi válság hatásaitól, addig vannak ügyes emberek, akik még ezt a helyzetet is ki tudják használni úgy, hogy tisztességes üzletet építenek fel rá.
Interneten gyakran körbe járt a Leszarom tabletta, mint egyedüli mentsvár, de ezen az oldalon meg is lehet vásárolni többféle formában is. Nem átverés, szépen ki is írják, hogy szőlőcukrot tartalmaz. Hozzáteszem dizájnban van némi különbség a fenti és a lenti között.

Úgy tűnik a placebo hatás még akkor is működik, ha a delikvens tudja, mit is vesz be. Tegnap a kolléganőm történetéből is kiderült, hogy aki vesz ilyet és használja, annak stressz levezetésre egy kis segítséget jelent a momentum, hogy bevette a leszarom tablettáját. Legalább nem cigarettára gyújt rá!! Ez olcsóbb és jobb megoldás. Tetszik!
Ráadásul jó marketing alátámasztással többféle terméket is piacra dobtak, amelyek valószínűleg nagy számban fogynak is. Igazuk van.Egy piaci résre - ami nem kicsit- , jól pozicionálva ráugrottak és már dől is a megrendelés. Így kell ezt csinálni. Kár, hogy ilyen nekem sohasem jut eszembe.



kép helye: http://bioszallito.hu/Hazisweets_szolocukor_natur-termek-6947
kép helye: http://webshop.leszarom.com/